vineri, 22 aprilie 2011

Daca totul se termina aici, atunci nu ma lasa sa plec singura in iad...te voi astepta pana cand imi vei simti prezenta...

                                       O groaza de clipe petrecute impreuna cu cel care il iubesti si daca totul se va destrama? Daca totul se va pierde cat ai clipi? Iti imaginezi viata fara el? Eu, una, nu! Te iubesc! Fiecare clipa impreuna este o eternitate de momente ce se dezvaluie rand pe rand? Si daca tot zici in continuare ca vei rezista fara el, atunci cum e cand lipseste si pana o secunda si tu deja ii duci dorul? Dar cum sa treci peste cea mai mare fustrare? De cateva zile nu mai reusesti sa te ridici din pat si el este terminat din cauza starii tale de spirit. Cum sa il faci sa nu mai creada ca este vina ta?
                                                              Forget me!

3 comentarii:

  1. cand am citit titlul am ramas 2 secunde cu privirea aiurea , in aer .... frumos :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrebari fara raspuns, intrebari care ti le pui zilnic in cap si le simti. Nu stii ce o sa fie in viitor nu stii cum o sa fie maine, dupa o saptamana, dupa o luna, dupa un an, dar un lucru este sigur trebuie sa simti ca traiesti prin iubire ca acest lucru este singuru care te poate trezi la viata.

    RăspundețiȘtergere