luni, 6 iunie 2011

Mi-au fost smulse aripile din nou de carte cei care au pretins a-mi fi prieteni...adevarata persoana din spatele mastii...raul incarnat in bine...

                                 Si din nou pe acelasi drum fara speranta, traind in minciuna...un inger ce i-au fost smulse aripile cu brutalitate, pana si carnea i-a fost luata odata cu penele ce au cazut si s-au imprastiat pe suprafata apei. Am devenit din nou aceeasi fiinta care stie sa sufere si sa indure tot ceea ce este rau doar pentru a trai visul ca lumea asta va deveni intr-o zi un loc mai bun pentru toti cei care se afla pe acest pamant. Ignorand tot raul ce mi-a fost facut continui la nesfarsit sa cad in capcana ca oamenii se schimba si nu mai fac acelesi greseli de a trada. Imi semnez contractul ce va va duce la moarte cu propriul sange, ce nu se opreste nici o secunda din a mai curge.
                                                                                          Forget me!

7 comentarii:

  1. Ridica capul inger blajin si uitate pe cer ce vezi? Iti vezi semeni care te cheama la ei, esti puternic inger mic si in viata ai tras multe si inca o sa mai tragi dar nu te lasa compatimina in inteneric, iesi la lumina, lasa sa curga razele soarelui pe fata ta fina si ridicati aripile si zbori sper un nou orizont.

    RăspundețiȘtergere
  2. atat de miscator si atat de trist

    RăspundețiȘtergere
  3. ai primit o leapsa de la mine!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Scrii itradevar genial,iar melodia asta a ta de pe iPOD ma inspira...

    RăspundețiȘtergere
  5. Se spune ca nu trebuie sa ai deplina incredere in nimeni, decat in tine insati:].
    Imi pare rau, inger blajin!:( Aripile iti vor creste, vor creste cu ajutorul increderii in tine insati:]. Si sa nu mai lasi pe nimeni sa ti le smulga!

    RăspundețiȘtergere