sâmbătă, 30 iunie 2012

O rana care nu ve putea cineva sa o sterga vreodata...cosmarurile de fiecare noapte...

                                In drumul meu spre a te găsi, m-am pierdut foarte mult pe mine. Nu înțeleg ce se petrece cu mine. Credeam ca cu tine am atins paradisul și am gustat o bucățica din el, dar în fiecare clipa ma otrăveam pentru ca știam ca în sufletul exista și ea. Si poate ca nu era o problema, dacă nu era ea prezenta în fiecare discuție de-a noastră. Mi-ai promis ca nu o sa pleci niciodată și ca nu o sa te pierd, dar nu ai făcut decât sa înfigi cuțitul în rana pentru ca știam ca am sa te pierd în curând. M-am iluzionat singura ca pot fi tot ceea ce ea nu a putut fi, dar am greșit. Oara dacă îmi închid sufletul la dragoste o sa fie mai usor pentru mine sa trec peste tine?
                                                                                            Forget me!

4 comentarii:

 1. Oricum ar fi ..niciodata nu va fi usor sa treci peste el. Pentru ca l-ai iubit si inca o faci..cu timpul toate ranile ti se vor vindeca insa ai rabdare cu tine..esti si tu o fiinta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dreptate îți mai dau, l-am iubit și încă o fac și el este cu alta acum și ma chinuiesc în fiecare zi sa mi-l scot din suflet.

   Ștergere
 2. In sfarsit poti sa-ti dau comment de cand am asteptat, o eternitate, in fine. Parerea mea este sa nu-ti inchide sufletul pentru ca daca il inchizi o sa fi ca o cochilie goala, pot sa-l uiti cu timpu si sa ai rabdare, esti o fiinta puternica pentru ca te cunosc, ai sa vezi ca poti trece peste.

  RăspundețiȘtergere
 3. Iubirea e un sentiment ce nu iarta pe nimeni...nu-ti poti inchide sufletul la asa ceva.Nu-i usor sa uitam o persoana pe care am iubito insa timpul e de partea noastra.poate ca e mai bine asa decat mai mult si porma suferinta mai mare,stii ca se spune sa tai raul din radacina.
  NU UITA SA TRAIESTI!

  RăspundețiȘtergere