marți, 8 noiembrie 2011

Zi ce poti sa faci cand carnea de pe tine cade...un corp lipsit de viata...o marioneta guvernata de catre alti omaneni...judecatorii supremi...

                               Lacrima se scurge din nou pe obrazul rece si cu ce rost? Iubesc o fantoma...un chip ce odata a fost unul pur, fara masti care sa ii ascunda sentimentele si trairile. As vrea sa ma fac stana de piatra sa urmez un anumit tipar, dar nu am fost proiectata cu atata ura ca tine. Niciodata un demon nu va putea sa atinga raiul fara sa platesca, si ingerul niciodata nu se va abate asupra raiului deoarece va stii ca inima ii va fi ciugulita de corbii placerilor ascunse. Deci recapitulare, ce poti fi daca omul din tine striga pentru rai, iar firea ta de zeitate striga dupa pamant? O combinatie ar fi fatala. S-ar parea ca intrebarea asta va lasa o urma adanca scrijelita pe peretii camerei in care stau singura.
                                   Forget me!

9 comentarii:

  1. Un luceafar care strica dupa pamant este un sfant care a trai multe neplaceri, si care intr-un timp o sa dea uitare aceste neplaceri de nemuriri si osa devina un om, un om bun pe acest pamant zbuciumat.

    RăspundețiȘtergere
  2. sigur te va ierta...
    cu o asemenea postare, orice suflet merita iertare..

    RăspundețiȘtergere
  3. Si iarasi melodia divina...dc mai suferi atat ? reneaga-ti suferinta, vei deveni un inger...

    RăspundețiȘtergere
  4. 29decembrie, el nu va putea niciodata sa ma ierte si asta ma roade cel mai tare si ma consuma ca pe un foc caruia i s-a astupat sursa de oxigen. Sper sa pot sa il exclud din viata mea ca de fiecare data cand imi aduc aminte, nu reusesc decat sa imi fac atata rau pana ajung la propriu sa ma tavalesc pe jos de durere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Irina daca as putea sa imi reneg suferinta ar fi mult mai usor, crede-ma ca as deveni pentru un timp o persoana careia nu ii pasa de nimic si apoi toate s-ar revarsa cu atata putere incat m-ar pune la pamant si m-ai rau decat acum, macar asa imi amintesc ca sunt eu si durererea este singura amintire a faptului ca a existat vreodata un om capabil sa vada dincolo de aparente.

    RăspundețiȘtergere
  6. scrii superb!induiosatoare povestea ta!:(

    RăspundețiȘtergere
  7. haide! curaj. poţi face orice. nu fă ca mine, ai curaj şi luptă. dacă nu mai vrei sa facă parte din viaţa ta, şi dacă nu vrei să mai suferi, dă'l afară. îs sigură că merită.

    [p.s] îţi mulţumesc că eşti încă alături de mine şi de postările [necazurile] mele. pentru persoane ca tine care mă încurajează şi îmi arată că nu sunt singură în lumea asta fantomă promit să continui să scriu din nou pe blog şi la rândul meu să citesc despre voi.
    :* take care.

    RăspundețiȘtergere
  8. daca iti spun ca el te iubeste si el spune ca cel iertat el tr dsa fie....ce zici???daca ti as spune ca stiu sigur ca el te iubeste si si ar da viata pt tine...ce zici???

    RăspundețiȘtergere