miercuri, 21 septembrie 2011

Lacrimi si un suflet care se chinuie sa isi ingroape trairile in strafundul inimii...uitare...

                                                  Am inima intepatata cu mii se ace ce stapung carnea vie si o lasa moarta printr-o singura atingere...vreau sa scot inima din piept, sa nu mai simt durerea ce ma apasa de doua zile incoace. Incerc sa zambesc...am momente cand uit de tine si de distrugerea ce ai lasat-o in urma ta, caci eu nu mai am cu ce sa lupt impotriva ta...uita-ma sau deja ai reusit sa o faci? Nimic nu mai vreau sa mai stiu...nimic de tine...vreau sa faci parte din trecut si acolo sa ramai, caci daca m-as intorce la tine nu ar mai ramane din ceea ce a fost doar o  lacrima ce nu va inceta sa curga pe obrazul meu...
                                                                                              Forget me!

9 comentarii:

  1. Draga mea,vei trece cu bine peste asta.Eu acum doua zile am aflat ceva ce m-a zdruncinat calumea.Mi-am dat seama ca o relatie si in acelasi timp o prietenie de 2 ani a luat sfarsit...In fine.
    Atunci cand iubim este normal sa si suferim.Vei fi bine!Sunt alaturi de tine:)Te pup si smile:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte profund, imi vine sa plang cand am citit ce ai scris, nu mai ai cuvinte...:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Atât de intens şi de trist! Îmi place noul şablon al blogului.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu vor fi putini cei care iti vor spune ca totul va fi bine,insa la ceea ce te gandesti tu cand pui capul pe perna nu e chiar usor..si in tine trebuie sa cauti forta necesara sa treci mai departe

    RăspundețiȘtergere
  5. pe langa faptu ca vrei sa ma faci sa orbesc...
    randurile sunt adanci..

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e deloc usor sa uiti o persoana la care ai tinut, in care ai investit sentimente. But... be strong! Sigur poti asta! Capul sus! Timpul le rezolva pe toate.

    P.S.: Este impresionant blogul tau si felul in care scri si iti exprimi trairile si sentimentele. Ai un stil fantastic in a-l face pe cititor sa simta fiecare cuvant citit. Frumos!

    RăspundețiȘtergere