marți, 2 august 2011

Incatusata de propia ura sau poate de propia dragoste ce s-a transformat intr-un demon...minciuni prelinse pe buzele tale...

                                           De ceva zile m-am încătuşat în casa pentru ca amintirea ta sa nu îmi intre in suflet...in gand....in inima, ca doare atât de mult, dar oricât as încerca sa iți șterg chipul când pun capul pe perna, îmi apari in vis si îmi dai câte un sărut dulce-amar și mi-as dori....sa rămân o eternitate acolo unde ești. Tot ceea ce este in jurul meu îmi amintește cum ai reușit sa ma minți frumos, m-ai făcut sa cred ca ploaia este o minciuna in viata mea si ca soarele este cel care va persista. Vreau sa uit de tine, dar nu pot când vad ca o alinți la fel ca pe mine...ca o atingi la fel cum obișnuiai sa ma atingi si pe mine...ca o faci sa se simtă speciala, deși aștepți doar sa o dea in bara si la alta sa te duci...da sunt GELOASA.
                                                                    Forget me!

11 comentarii:

  1. Sa iubesti este un lucru maretz dar sa uiti pe cineva este un lucru etern, cu greau pot sa uiti pe cineva ca el a facut parte din trecutul tau. apeleaza la cei apropiatie tie sa te ajuta daca nu poti singura. Tine minte nue sti singura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Avea Pepe un refren foarte tare:
    ,,Sunt gelos,ma aprind cand te vad cu altcineva":)).

    RăspundețiȘtergere
  3. exact ce simt eu acum...
    Stiu ca doare si doare tare indiferenta celuilalt. Dar mai stiu ca totul trece si ca de fiecare data cand suntem raniti, viata e atat de plina de lucruri care sa te ajute sa te ridici si sa o iei de la capat.
    Totul o sa fie bine !

    RăspundețiȘtergere
  4. stiu prin ce treci. dar nu te izola in casa asa doar la el o sa te gandesti . vorbeste cu persoanele apropiate care sigur te v-or ajuta.si incheie acest capitol din viata ta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac titlurile tale lungi de dinaintea postarii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa e din titlu ar trebui sa va da-ti seama despre ce e vorba în postare, de aceea pun titluri lungi(Irina).

    RăspundețiȘtergere
  7. Nimic nu e etern, nici chiar amintirea persoanei iubite. Dar izolarea nu te face sa uiti, din contra poate accentua aducerile aminte. Cineva stie ca esti puternica, chiar daca esti si sensibila in acelasi timp. Invata sa treci mai departe, mai tarziu poate vei descoperit ca nici nu a meritat efortul tau. Sapa transee dar nu uita ca la suprafata este cineva care te iubeste neconditionat, nu uita!

    RăspundețiȘtergere
  8. Off, te inteleg atat de bine prin ce treci... Dar nu te inchide in casa, nu te izola, incearca sa.l uiti, asa cum voi incerca si eu sa fac... desi sunt sigura ca nu voi reusi, macar sa incerc...

    RăspundețiȘtergere