marți, 26 iulie 2011

Inima de gheata...dispari din viata mea si uita ca am fost o umbra ce a trecut prin lumea ta...

                                          Dupa ce m-ai facut sa cred in cuvintele tale, mi-ai facut pe plac si mi-ai implinit visele, m-ai cuprins bine in vraja ta, te-ai transformat intr-o tornada si ai lasat in urma ta dezastru, mi-ai ravasit toate gadurile si m-ai pus la pamant. Nu te doare deloc...ai uitat complet de mine si a doua zi ai trecut la alta, dar nu-ti fa griji ca tu ai fost cel care ai pus capac tuturor sentimentelor mele si le-ai inghetat odata cu sufletul care era capabil sa iubesca. Nu mai vreau sa simt niciodata cum e sa gusti din elixirul fericiri si apoi sa descoperi ca e otrava...cum e sa simti ca zbori ca apoi sa te prabusesti pe pamant...cum e sa crezi ca langa tine ai un inger si cum intorci capul sa te injungie direct in inima un demon. Las tot ceea ce am fost vreodata capabila sa simt in urma mea, deoarece au fost prea multe suflete care au trecut ca un fulger prin mine si m-au scrus de dragoste.
                                                                                            Forget me!
                                                                             

5 comentarii:

  1. Vrei sa schimbi ceva dar oameni nu se schimba pentru ca in interiorul lor inca mai este ceva. Sunt lucruri pe lumea asta care inca nu le-ai simtit dar cu timpu o sa le simti si ai sa vezi ca dragostea nu inseamna numai ura, daca exista bine exista si rau, asa este in dragoste, daca este iubire exista si tristete.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dezamagirile in iubire constituie de fapt o acumularea de experienta.Datorita lor vei invata sa recunosti si sa pretuiesti adevarata iubire,cand ea se va ivi in calea ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Scri foarte frumos:)
    Timpul joaca cel mai important rol:)Te pwp;*

    RăspundețiȘtergere