miercuri, 6 iulie 2011

Cutitul este singura ta arma care reuseste sa ma raneasca....am gura cusuta cu ata timpului...

                                      Ai infipt cutitul acolo exact unde doare si azi l-ai rasucitit pana mi-a dat sangele de am crezut ca o sa lesin in fata ta. Nu vreau sa fiu scalava ta, pentru ca asa m-ai facut sa ma simt azi cand ai zis ca nu mi-ai dus dorul la fel cum ti-am dus eu dorul, m-ai legat in laturi si m-ai tarat prin pietris ca pielea sa se sfasie de pe mine si nici macar sa iti pese nu ai fost in stare. Ai ingropat in tine setimentele pentru ca prietenii tai ti-au spus ca nu sunt potrivita pentru tine si ai ascultat. M-ai lasat cu hainele sfasiate in raul propiilor lacrimi in care in curand ma voi ineca, voi striga dupa ajutorul tau pana voi ragusi dar degaba pentru ca ti-ai asupat urechile la toate strigatele mele. Nu relizezi cata durere ai plantat in mine si nu cred ca vei realiza vreodata. Ma urasc pe mine pentru ca sunt o fiinta ce pune suflet in tot ceea ce fac. Am ajuns sa te urasc. Ai supus ca nu ma vei face sa sufar, dar in tot timpul asta ai aruncat vorbe ce cu trecerea timpului s-au spulberat usor si au devenit cenusa.
                                                                                           Forget me!

10 comentarii:

  1. Ranile fizice nu sunt asa de adanci decat cele sentimentale. Trebuie sa fi puternica si increzatoare in tine si poti sa fii ceea ce vrei tu sa fi nu ce vor alti.

    RăspundețiȘtergere
  2. mereu e dureros cand ceva rau se intampla... de fapt , rau il definesc prin dureros... nu prea sunt buna de dat sfaturi ptr ca sunt cam in situatia ta si habar n-am ce sa fac sa "redevin ceea ce eram in trecut" cand nu stiam sa fac un lucru in doi . anyway i give you a hug >:d< it helps you

    RăspundețiȘtergere
  3. Aproape mi-au dat lacrimile!:(
    Foarte emotionant... si trist!:(

    RăspundețiȘtergere
  4. cuvinte incarcate de emotii..
    frumos;x

    RăspundețiȘtergere
  5. Si din pacate chiar asta s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu ii spui sa te uite,iar el iti spune,,uita-ma de vei putea".

    RăspundețiȘtergere
  7. pff, m.au cam trecut fiorii, foarte trist..

    RăspundețiȘtergere
  8. Hey...Gresesti mult de tot cand spui ca te urasti pentru ca pui suflet in tot ceea ce faci!Nu este adevarat!Asa eram si eu si sunt inca.Nu iti face griji din toate astea ai invatat ceva nou care te va ajuta pe viitor.Noi,adolescentii,in aceasta perioada suferim mult insa nu este capat de lume!
    Esti puternica si nu te vei ineca!Vei gasi candva si baiatul ala care sa te iubeasca pentru ce ai tu de oferit si pentru ceea ce esti!

    Pwp:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai idee cat de mult ma regasesc in randurile tale? ;))
    Trebuie sa fii puternica!! Pupici.. :*

    RăspundețiȘtergere