marți, 26 iulie 2011

Inima de gheata...dispari din viata mea si uita ca am fost o umbra ce a trecut prin lumea ta...

                                          Dupa ce m-ai facut sa cred in cuvintele tale, mi-ai facut pe plac si mi-ai implinit visele, m-ai cuprins bine in vraja ta, te-ai transformat intr-o tornada si ai lasat in urma ta dezastru, mi-ai ravasit toate gadurile si m-ai pus la pamant. Nu te doare deloc...ai uitat complet de mine si a doua zi ai trecut la alta, dar nu-ti fa griji ca tu ai fost cel care ai pus capac tuturor sentimentelor mele si le-ai inghetat odata cu sufletul care era capabil sa iubesca. Nu mai vreau sa simt niciodata cum e sa gusti din elixirul fericiri si apoi sa descoperi ca e otrava...cum e sa simti ca zbori ca apoi sa te prabusesti pe pamant...cum e sa crezi ca langa tine ai un inger si cum intorci capul sa te injungie direct in inima un demon. Las tot ceea ce am fost vreodata capabila sa simt in urma mea, deoarece au fost prea multe suflete care au trecut ca un fulger prin mine si m-au scrus de dragoste.
                                                                                            Forget me!
                                                                             

miercuri, 6 iulie 2011

Cutitul este singura ta arma care reuseste sa ma raneasca....am gura cusuta cu ata timpului...

                                      Ai infipt cutitul acolo exact unde doare si azi l-ai rasucitit pana mi-a dat sangele de am crezut ca o sa lesin in fata ta. Nu vreau sa fiu scalava ta, pentru ca asa m-ai facut sa ma simt azi cand ai zis ca nu mi-ai dus dorul la fel cum ti-am dus eu dorul, m-ai legat in laturi si m-ai tarat prin pietris ca pielea sa se sfasie de pe mine si nici macar sa iti pese nu ai fost in stare. Ai ingropat in tine setimentele pentru ca prietenii tai ti-au spus ca nu sunt potrivita pentru tine si ai ascultat. M-ai lasat cu hainele sfasiate in raul propiilor lacrimi in care in curand ma voi ineca, voi striga dupa ajutorul tau pana voi ragusi dar degaba pentru ca ti-ai asupat urechile la toate strigatele mele. Nu relizezi cata durere ai plantat in mine si nu cred ca vei realiza vreodata. Ma urasc pe mine pentru ca sunt o fiinta ce pune suflet in tot ceea ce fac. Am ajuns sa te urasc. Ai supus ca nu ma vei face sa sufar, dar in tot timpul asta ai aruncat vorbe ce cu trecerea timpului s-au spulberat usor si au devenit cenusa.
                                                                                           Forget me!

duminică, 3 iulie 2011

Sinugura cale de a evada din realtitatea asta ce ma omoara...tu...te iubesc ingerul meu...

                                        Ma cuprinde frigul in brate si singuratatea este singura care imi mai tine de cald. Uitat-te la mine, ca am ajuns sa sufar atat doar in lipsa ta. Ma simt fara pic de suflare cand uiti ca ai o iubita care tine la tine, te considera gura de aer de care are nevoie pentru a trai. Oare realizezi iubirea ce curge prin vene. Aseara mi-au dat lacrimile si oricat as fi incercat sa le opresc, numai reuseam pentru ca dorul de tine s-a infipt ca un cutit in inima si continua sa se rasucesca pana sfasie toata carnea. Vreau sa pot dormi linistita si sa nu ma trezesc dimineata spunand ca "asta este o alta zi in care voi imbratisa perna si ma voi gandi la tine, o zi in care voi incerca sa imi umplu timpul cu altceva doar ca sa uit cat de tare dore sa nu te vad, sa nu te simt, sa stiu ca bratele tale nici azi nu vor simti pielea mea rece care iti cere caldura". Imi este foarte dor de tine, nu stiu daca simti la fel. Sper ca nu ma vei lasa sa ma inec in marea asta de singuratate.
                                                                                                                       Forget me!